Chauffeur(s) gezocht!


Bij Dagbesteding Beleef zijn we enthousiast bezig met het vinden van chauffeurs die het leuk vinden om meer te doen dan alleen rijden. We zoeken mensen die het als een mooie taak zien om onze gasten thuis op te halen, hen een warm welkom te bieden en vervolgens naar de dagbesteding te brengen. De ritten vinden plaats tussen 9:00 en 10:00 uur en tussen 15:00 en 16:00 uur, waardoor je dag een fijne structuur krijgt.

Maak je geen zorgen, het is geen intensief werk, omdat de meeste van onze gasten zelfstandig in en uit kunnen stappen. Jouw rol is vooral het bieden van een helpende hand of arm wanneer dat nodig is. Als je geduldig bent, sociaal ingesteld en voldoening haalt uit vrijwilligerswerk, dan zijn wij op zoek naar jou! Begrip tonen voor de uitdagingen van anderen is een kwaliteit die we koesteren.

Wat staat er voor jou in het verschiet? Nou, naast een passende vergoeding (laten we dat in overleg bespreken), krijg je de kans om gezellige ritten te maken met onze gasten. Bovendien word je onderdeel van een team van gelijkgestemde vrijwilligers, waardoor je samen een waardevolle bijdrage levert aan de gemeenschap.

Wat betreft werkdagen, we hebben nog behoefte aan chauffeurs voor alle dagen van de week, van maandag tot en met vrijdag. Dus, als het idee om anderen te ondersteunen en hen de mogelijkheid te geven om naar de dagbesteding te komen jou aanspreekt, nodigen we je van harte uit om te reageren.

Bel ons gerust op T. 06 - 25 19 29 39 of stuur een e-mail naar eperridon@beleefdagbesteding.nl. We kijken uit naar jouw betrokkenheid!Neem contact met ons op