Erkend Leerbedrijf

Beleef Dagbesteding  is een erkend leerbedrijf via de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Voor het aanvragen van een stageplaats verzoeken wij je ons je sollicitatie/CV per mail of post sturen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Bij Beleef Dagbesteding komen gasten die zorg behoeven maar nog wel thuis wonen. Het uitgangspunt van Beleef is dat ouderen met dementie en geheugenproblemen zich prettig, veilig en vertrouwd moet kunnen voelen. Door je goed in te leven in de persoon, naar wat zijn/haar behoeftes zijn. Een stuk levensgeschiedenis is hierbij erg van belang. Beleef wil op deze manier bereiken dat de mensen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

In eerste instantie is Beleef er om de gasten een aangename dag te kunnen bieden d.m.v. structurele en passende activiteiten die niet alleen gezellig zijn maar ook zinvol. Naast de gasten een aangename dag te bezorgen kunnen ze ook de sociale contacten weer wat op bouwen en onderhouden.

Kun jij je hier ook goed in vinden? Maak dan een afspraak met Beleef Dagbesteding. Nieuwsgierig? Bel of mail voor een afspraak. Wij laten je graag kennismaken met Beleef Dagbesteding.


Studenten krijgen de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan. En bedrijven beschikken nu en in de toekomst over de vakmensen die ze nodig hebben. Dat zijn de doelen van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

SBB erkend en begeleid de leerbedrijven waar studenten terechtkunnen voor een stage of leerbaan van goede kwaliteit. En ze maken afspraken over wat de student moet weten en kunnen om een diploma te behalen, of bijvoorbeeld een mbo-certificaat voor leven lang ontwikkelen.

Verder leveren ze feiten en cijfers, zoals de kans op stage, leerbaan en werk of trends en ontwikkelingen in de sector. Tot slot adviseert SBB de minister van OCW over de aansluiting van het beroepsonderwijs op de arbeidsmarkt.