Positieve audit 2022


Met trots kunnen wij  mededelen dat we een positieve eindbeoordeling hebben gekregen op onze audit, uitgevoerd door Peter Schleiffert:

Conclusie externe audit kwaliteitssysteem

Beleef Dagbesteding (KvK 69400067)


Beleef Dagbesteding in Oppenhuizen is een zeer kleinschalige dagopvang in een huiskamersfeer voor ouderen met dementie en NAH. Het betreft 5 dagen per week dagopvang voor een groep van ca 6 cliënten per dag. Deze audit heeft zich gericht op de Wlz en Wmo-zorg welke in onderaannemerschap en via PGB worden geleverd.


‘’Grootste pluspunten in het beleid van deze onderneming zijn de korte lijnen met de cliënt, grote veranderkracht om zaken op te pakken (o.a. n.a.v. deze audit). Compliment dat zij deze audit al laten uitvoeren waar vele medeaanbieders in de regio dit nog niet blijken te hebben opgepakt. Aandacht moet gegeven worden aan Het strategisch denken op organisatieniveau en het invulling geven aan de eisen van belanghebbenden en de aantoonbaarheid daarvan.’’ 

Het getoetste kwaliteitsbeleid bevat veel raakvlakken met eisen uit normeringsschema’s ISO9001: 2015, NEN-EN 15224,HKZ gehandicaptenzorg en HKZ k.o.: 2021 maar is niet hieraan gebonden of hiertegen integraal getoetst.


Leeuwarden, 11-12-2022                                                                                                                            
                                                                                                                                                                                       Peter Schleiffert, auditeur.

Dat er punten voor verbetering vatbaar zijn, realiseren we ons ook. De basis is in ieder geval gelegd en nu kan Beleef Dagbesteding verder groeien en nog meer, op de goede manier zorg bieden voor de gasten. Daar doen we het uiteindelijk voor.